Diskussion:Boxing Day

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Boxing Day er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Boxing Day: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Kommentarer til LA-afvisning[rediger kildetekst]

Jeg synes artiklen virker meget tynd. Alle afsnit kan uddybes, bl.a. med historie, traditioner, fejring, særheder i særlige egne, m.m. Nu kender jeg faktisk overhovedet ikke rigtigt noget til emnet, men mener alligevel ikke den er særlig fyldestgørende - fx kan man se at vores engelsksprogede venner kun har vurderet den tilsvarende artikel som en klasse start, så det synes jeg også indikerer, at der er lang vej igen. --CarinaT 24. feb 2011, 14:24 (CET)