Diskussion:Brie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ost Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ost, et forsøg på at koordinere oprettelsen af osterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Brie er vel først og fremmest en region i Frankrig, ligesom Samsø først og fremmest er en ost ;-)--Lcl 28. jun 2006 kl. 20:14 (CEST)

Jeg ved godt, at vi ikke skal gøre som de "store" wikier, men skulle vi alligevel ikke flytte denne artikel til Brie (ost)?--Lcl 28. jun 2006 kl. 22:18 (CEST)

På dansk er ordet "brie" næsten altid betegnelse for en ost (og udtales i to stavelser), mens området Brie er nærmest ukendt. Derfor er det rimeligt at gå ud fra at den, der skriver "brie" i søgefeltet eller laver et link til brie, faktisk mener osten. --Palnatoke 28. jun 2006 kl. 23:04 (CEST)