Diskussion:Brovægt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

En brovægt er en meget specifik form for vægt.

Artiklen vedr. vægt bør i stedet udvides til at omfatte de forskellige typer vægte, herunder brovægt. I flæng kan nævnes bismervægt, købmandsvægt, brevvægt, fjedervægt som alle sammen med brovægt kunne så deres eget underafsnit på hovedsiden vægt. Og sikkert nogle som har glemt.

Siden brovægt bør derefter nedlægges eller viderestille til siden vægt.

Tilt u 13. okt 2010, 14:42 (CEST)Tilt u

Jeg foreslår du kigger på skabelonerne {{sammenskrivesfra}} og {{sammenskrivestil}}, for derigennem at oprette et sammenskrivningsforslag. Har du spørgsmål til proceduren, er du velkommen til at spørge. --Medic (Lindblad) 13. okt 2010, 16:51 (CEST)
En anden mulighed der giver både det selvstændige opslag der er nu, og en beskrivelse i artiklen vægt er at indsætte
==Brovægt==
{{:Brovægt}} i artiklen. Det indsætter så teksten fra Brovægt på det angivne sted i artiklen vægt. - Nico 13. okt 2010, 17:02 (CEST)