Diskussion:Bryne Fotballklubb

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Bryne Fotballklubb

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Ovenstående artikel blev af Bruger:Sarrus den 18. oktober 2009 mæret {{uoversat|norsk}}.

Hvis ikke nogen gør noget ved den nu, siger jeg:

  • Slet mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 2. feb 2010, 16:10 (CET)
  • Behold - At artiklen ikke er oversat (ordentligt) er ikke slettegrund i sig selv. Man må se på, om artiklen har en berettigelse, hvis den bliver fornuftigt oversat. Og det mener jeg, at den har: Klubben har i flere år spillet i den bedste norske fodboldrække, og selv om den nu ligger i den næstbedste, har den næsten 100 år på bagen og kan udmærket tåle en dansk artikel. --Arne (Amjaabc) 11. feb 2010, 23:23 (CET)
  • Behold - Men det ville være rart, hvis artiklen snart blev oversat. --Pugilist 21. feb 2010, 15:03 (CET)
  • Slet - En artikel på dansk Wikipedia der ikke er skrevet på dansk, er ikke bare uværdig til at stå på siden, men også misvisende og afskrækkende. Hvis nogen skrev en artikel på kinesisk og satte den ind her, ville ingen tøve med at slette den. Hvorfor skal norks/svensk være en undtagelse? --Masz 21. feb 2010, 15:07 (CET)
 Kommentar - Fordi det er forholdsvis nemt at oversætte til dansk, hvilket et hold af gode mennesker, da også er gået i gang med :-) Men ellers er jeg da enig i det principielle standpunkt. --Pugilist 22. feb 2010, 13:28 (CET)
Konklusion:
Behold. En artikel bør ikke stå uoversat i lang tid. Det må være ok i kortere tid for ellers har vi jo ikke brug for skabelonen. Men der er ingen grund til at slette en artikel helt, hvis der er en intro på dansk. Hvis teksten ikke bliver oversat inden rimelig tid kan den norske del evt. slettes. Desuden kan de fleste danskere nok læse norsk, så det kan forklare forskellen i forhold til en artikel på kinesisk. --MGA73 4. mar 2010, 23:28 (CET)