Diskussion:Burzum

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Burzum er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Burzum: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Mangler et afsnit om den unikke musikalske stil, som Burzum havde.
  • Et billede ville pynte, selvom det nok ville blive svært at finde.
  • Indledningen skal udvides væsentligt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Denne artikkelen er ikke i samsvar med de faktiske forhold rundt Varg Vikernes og Burzum. I tillegg ser det ut som den mangler noe generelt vedlikehold. John Erling Blad

En översättning från norskans bokmål [1] och svenskans [2] artikel skulle kunna vara på sin plats. Dessutom gärna en översättning om själva Varg Vikernes, främst från den norska versionen.

At beskrive bandet som "det mest bemærkelsesværdige" og "det vigtigste" er ikke neutralt. Der skal nogle rigtig gode kilder på, hvis ikke de skal omskrives. --PhoenixV 30. mar 2007 kl. 13:54 (CEST)


Jeg vil godt forsvare at der står at han er en af de vigtigste til trods for at det ikke er mig der har skrevet det, for jeg han er mere eller mindre hjernen bag black metal. black metal deffineres ud fra hans musik. hvis ikke det er vigtigt for black metal så ved jeg ikke hvad det er. /Tobiassen 16. aug 2007, 17:41 (CEST) 16. aug 2007, 17:39 (CEST)

Men det er din personlige mening, og den er irrelevant på Wikipedia. Uanset hvor rigtig påstanden er, er den stadig meget subjektiv, og derfor skal der gode kildehenvisninger til for at retfærdiggøre den. --PhoenixV 16. aug 2007, 17:43 (CEST)
Især ved sammenligning med en:Black metal. --Pred (diskussion) 16. aug 2007, 18:00 (CEST)

Jeg har nu forsøgt at omskrive og udvide artiklen ud fra eget kendskab til sagen. Kommenter endelig om den er blevet bedre. --Lhademmor 8. nov 2007, 01:32 (CET)

Jeg syntes helt klart den er blevet bedre og "neutralisret." Det eneste der mangler er at finde påstande de steder hvor der er anført kilde mangler og måske forhåbentligt et billede:) Christian89 8. nov 2007, 18:37 (CET)