Diskussion:Carl Friedrich Benz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Isk, Efter som det ser ud til at være på med C eller K så står der under biler at det var Carls kone der kørte fra Mannheim til Pforzheim. Men hvad der det rigtige.


Nico, er du helt sikker på at han hedder Karl med K til fornavn?

Der bruges C i Wikipediaerne på tysk, engelsk, esperanto, fransk, hollandsk og svensk. Det samme gør Dansk Konversationsleksion.

Byrial 19. aug 2004 kl. 18:09 (CEST)

Der bruges åbenbart både Carl og Karl - De to leksika jeg har ved hånden bruger hvert sit, og Danmarks Tekniske Museum brug K - og tyskerne C .... På Google er der en svag overvægt til Karl . Jeg kan ikke finde faste argumenter for hverken det ene eller andet - hvis du synes det er vigtigt må du flytte den eller hvad? vh. Nico 19. aug 2004 kl. 18:35 (CEST)
Mon ikke tyskerne ved bedst eftersom han var tysker? Det er dig som allerede har flyttet den eksisterende artikel, så det må ligesom være dig som skal komme med tungtvejende argumenter ... Byrial 19. aug 2004 kl. 18:56 (CEST)

Mercedes-Benz skriver _K_arl[rediger kildetekst]

for bare at blande mig i en diskussion, jeg ellers ikke har noget at gøre med: Mercedes-Benz skriver "Karl Benz" se: http://www.mercedes-benz.com/com/d/home/heritage/index.html (Historie - Persönlichkeiten) - og de må vel være de nærmeste til at vide det.... vh lise Lise Smidth 19. aug 2004 kl. 22:38 (CEST)

Til Byriel angående tungtvejende argumenter. Tyskerne er åbenbart heller ikke enige; Jeg synes ikke det er så vigtigt - Jeg opdagede først stavningen med C, da jeg var ved at lægge den anden op, og de kilder jeg sad med brugte K, men jeg har ikke flere argumenter hverken for eller imod , så endnu en gang: hvis Du synes det er vigtigt , er du velkommen til at flytte den tilbage - vh Nico 19. aug 2004 kl. 23:13 (CEST)

Jeg har tilladt mig at rippe op i historien og vende tilbage til Carl - fordi det anvendes næsten overalt på Wikipedia. Men der er ingen tvivl om, at han også kaldes Karl - bl.a. i Karl Benz Foundation - så hvorfor ikke vedtage, at han har begge navne (også kaldet Karl).--WIKIng 23. nov 2004 kl. 08:16 (CET)