Diskussion:Chelsea F.C.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
London Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt London, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Londonrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Eftersom der eksisterer en pænere NPOV-artikel ved navn Chelsea FC (uden punktummer), foreslår jeg, at denne side slettes. --PhoenixV 2. feb 2007 kl. 17:10 (CET)

Hvad med en omdirigering? Så få en bot til at rette henvisningerne. --|EPO| 2. feb 2007 kl. 17:17 (CET)
Jo, det er nok bedre. Der er vist ingen henvisninger, eller hvad? --PhoenixV 2. feb 2007 kl. 17:23 (CET)
Sludder, selvfølgelig er det det... Jeg prøver lige at kigge på det, men det kan godt være, der skal sættes en bot i gang. Hvis jeg klarer alle de interne henvisninger og flytter interwikilinksene hen til Chelsea FC, klarer interwikibotsene vel resten? --PhoenixV 2. feb 2007 kl. 17:59 (CET)
Nemlig. Efterhånden finder de ud af, at dette er en omdirigering og retter eventuelle fejl ude i den store verden. --|EPO| 2. feb 2007 kl. 18:03 (CET)
Hm, egentlig bør indholdet fra Chelsea FC vel flyttes over til denne artikel, og så skal der omdirigeres fra Chelsea FC til denne artikel. Der er vist rimelig bred enighed om, at Football Club forkortes F.C. (med punktummer) herinde og i øvrigt også på engelsk. --PhoenixV 2. feb 2007 kl. 18:14 (CET)
Det ovennævnte er hermed gjort. --PhoenixV 2. feb 2007 kl. 19:01 (CET)
Jeg har sørget for at flytte artiklen korrekt, så historikken bevares. Næste gang bedes du få en administrator til at forestå flytningen, da der indgår en sletning. --|EPO| 2. feb 2007 kl. 19:08 (CET)
Jep, undskyld! :) --PhoenixV 2. feb 2007 kl. 19:39 (CET)

Luiz Felipe Scolari[rediger kildetekst]

Luiz Felipe Scolari er ikke Chelseas træner længere, så jeg har lige slettet en linje hvor det står :) (Skrev Cavi10 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)