Diskussion:Chicago Bulls

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Chicago Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Chicago, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Chicago-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Oprindelig forfatter af denne artikel: Af Martin Dahrup.


Tekst kopieret fra Bruger_diskussion:217.157.116.144 til Martin Dahrup:

Hej

Tak for dine bidrag; de vil blive endnu bedre hvis du tilpasser dem vores stilmanual (så behøver vi andre ikke at bruge tid på det). Ungå at gøre dine artikler underforståede; fx er du i artiklen om Chicago Bulls nødt til at fortælle at der er tale om en basketball-klub (jeg er eksempelvis ikke engang sikker på, at det er basketball, de spiller). Desuden skal du skrive artiklerne fra et neutralt synspunkt.

Du kan med fordel oprette en brugerkonto, så bliver dit brugernavn automatisk registreret sammen med dine bidrag - vi underskriver nemlig ikke i selve artiklerne, da mange forskellige brugere kan komme med bidrag til dem og det dermed ville blive meget uoverskueligt.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. okt 2004 kl. 21:31 (CEST)

Tilføjelse:

Du må ikke bare uden videre smide indhold væk, som du gjorde i artikel om Barcelona (nu gendannet til sin oprindelige form). Artiklen handler om byen, ikke om OL.

Tilføj evt. din tekst til artiklen om basketball eller et andet passende sted (med bevaring af eksisterende indhold) - din tekst er gemt i historikken. Og husk så at være neutral, du er ikke ved at skrive en anmeldelse af basketball-finalen til et sportblad; i stedet kan du nøgternt fortælle hvordan det gik.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. okt 2004 kl. 21:46 (CEST)