Diskussion:Christina Onassis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Christina Onassis

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

(flyttet fra artiklens diskussionsside)

Hvorfor skal siden med Christina Onassis fjernes ? Skyldes det at hendes far er Aristoteles Onassis ?, eller at hun har en datter Athina Onassis Roussel.

Med venlig hilsen Bjørnen

Nej - det skyldes, at der stort set intet andet lader til at være at skrive om hende. --Palnatoke 23. aug 2009, 22:52 (CEST)

Det har du ret i. Hun har åbenbart ikke lavet nogen skandale der er værd at skrive om. Det eneste man kan skrive om hende er, at hun er en kendt datter af Aristoteles Onassis og døde ung. Årsag ukendt. Andre Wikipedia sider har dog navnet Christia Onassis med.

Med venlig hilsen Bjørnen

Ved læsning af den engelske artikel står det klart, at der er ganske god grund til at have en artikel om Christina Onassis. Jeg vil bare fastholde, at så længe vores artikel er som den er nu, er der ikke grund til at have den. --Palnatoke 24. aug 2009, 20:30 (CEST)
Interwikien taler for sig selv! Fernbom2 8. dec 2009, 11:21 (CET)

---

  • Behold Så længe vi ikke har regler om at slette stubbe, så er denne ikke meget værre end så mange andre. Der er mange iw'ere så der skulle være nok at oversætte. --MGA73 12. feb 2010, 22:59 (CET)
  • Behold - Mon ikke, der kommer nogen forbi og udvider lidt på grundlag af iw'en ? --Pugilist 21. feb 2010, 15:01 (CET)
Konklusion:
2 Behold og ingen for sletning. Artiklen beholdes. --Sabbe 24. feb 2010, 18:39 (CET)