Diskussion:Christine de Pizan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Titlerne på de citerede skrifter er ikke italienske, men på datidens fransk. Sammenhængen er vist at hun var født i (hvad der i dag er) Italien, men meget tidligt kom til Frankrig. Hvordan skal man karakterisere hendes nationalitet? (Se artiklerne på andre sprog.) -- Sebastjan 17. juli 2005 kl. 14:25 (CEST)

Christine de Pizan[rediger kildetekst]

Jeg vil mene det er mest korrekt at karakterisere hende som italiensk. Tak tilføjelserne. Maria

Hvorfor?--Heelgrasper 18. jul 2005 kl. 19:57 (CEST)

Fordi begge hendes forældre, så vidt jeg er orienteret, var italienere. Derudover tilbragte CP sine første leveår i Italien, hvor hendes far var tilknyttet Bologna Universitetet. Så hvis hun skal kategoriseres, bør det være som italiener. Maria