Diskussion:Clement Kjersgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Clement har vel også en mor, hun er forøvrigt skolelærer. --Villy Fink Isaksen 26. nov 2006 kl. 21:16 (CET)

Hedder hun ikke Brinck altså med ck? Er I sikre?
Clements moder hedder ikke Brinck. --Villy Fink Isaksen 30. nov 2006 kl. 14:23 (CET)

Hvor ved vi fra om han forlod hende/dem? Måske hun sparkede ham ud! Det ville man sådan set godt kunne forstå, hvis han er som på tv :-)[rediger kildetekst]

Hvor ved vi fra om han forlod hende/dem? Måske hun sparkede ham ud! Det ville man sådan set godt kunne forstå, hvis han er som på tv :-)

Ja, hvorfor tilføjede du det egentlig? Det må du da selv være den nærmeste til at svare på ;) --Heelgrasper 26. nov 2006 kl. 22:04 (CET)

Hejsa! Mener altså det er under bagatel-grænsen at nævne et kæresteri så. Finder det derimod relevant at nævne manden har et barn og med hvem - det er langt mere vægtigt end et forhold der jo kan opløses fra det ene øjeblik til det andet. Selv ægteskaber kan jo opløses men det kan et fælles forældre-skab jo aldrig. Ved godt jeg skøjter lidt rundt i det - er en sjælden bruger og lærer stadig. Skal også nok oprette profil har bare problemer med min opkobling og bliver hele tiden smidt af midt i.

Sammenskrivning?[rediger kildetekst]

Jeg foreslår at diverse Clementcentriske talkshows får deres egne afsnit i denne artikel i stedet for at have egne artikler. --Palnatoke 3. nov 2009, 06:22 (CET)

Er det nu god Wiki skik? Har du nogle eksempler på lignende praksis, der kan retfærdiggøre denne sammenskrivning? Da Clement Kjærsgaard siden er en person biografi og de andre sider handler om TV-udsendelser, han har været vært på er jeg umiddelbart imod. --Janus 3. nov 2009, 17:11 (CET)
Er det mest bemærkelsesværdige ved disse tv-udsendelser ikke værten? Er der egentlig ret meget andet at sige om disse udsendelser end "endnu et Clement-show"? --Palnatoke 3. nov 2009, 17:31 (CET)
Clement har en central rolle i talkshowsne, men de handler ikke om ham selv, hvilket er et stærkt argument for at holde artiklerne om talkshowsne ude fra Clement's person biografi. Hvis du synes, at Clements Talkshow artikler fylder for meget i forhold til deres indhold og indbyrdes forskellighed, er jeg bedre stemt over for, at du opretter en artikel, der hedder "Clement's Talkshows (på DR2)" eller noget lignende. --Janus 3. nov 2009, 19:33 (CET)
At talkshowsene fokuserer for meget på Clements person lugter mest af alt af din subjektive vurdering, Palnatoke. Det gider jeg sådan set ikke tage stilling til om du har ret i, når fakta er, at alene antallet af shows, han har været vært for vil gøre denne artikel helt uoverskuelig, hvis de indskrives heri. --Brandsen 3. nov 2009, 19:40 (CET)
Med mindre, naturligvis, at alle showene er skåret over samme læst.. og så påstår jeg i øvrigt ikke, at showene fokuserer for meget på værten. --Palnatoke 3. nov 2009, 19:46 (CET)
Jeg har selv mest fulgt med i Fredag til Fredag og Ugen med Clement, og er derfor ikke i en stærk position til at vurdere, om alle showsne kan beskrives som ét; jeg går ud fra at det er det, at Palnatoke mener. Men hvis man læser artiklerne Ugen med Clement, Clement Direkte og Autograf ser det nu ikke ud til at vi kan slå alle over en kam. --Janus 3. nov 2009, 20:02 (CET)

Jeg fjerner sammenskrivningsforslaget fra artiklen. Jeg står stadig fast ved at artiklerne i deres form ikke egner sig til at ligge i Clements biografi. Artiklerne om hans talkshows er små, men jeg kan ikke se, at de ikke har deres ret i Wikien som selvstændige artikler. Det ville måske ikke være dumt at samle dem i én artikel med navn der minder om "Clement's Talkshows (på DR2)". --Janus 8. nov 2009, 14:44 (CET)