Diskussion:Cocktailkirsebær

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er næppe korrekt at kalde cocktailkirsebær for "et syntetisk fremstillet bær" - det er vel det samme som en:Maraschino cherry, altså et kirsebær, der har ligget i en særlig lage. De almindeligt forekommende cocktailkirsebær virker ret syntetiske, men dels er jeg ikke sikker på om de faktisk er syntetiske, dels er det vel de "rigtige bær", der skal være fokus for artiklen. --Palnatoke 27. sep 2008, 21:39 (CEST)

" Det røde bær er det mest almindelig, hvoraf navnet cocktail-kirsebær er fremkommet.". Hvad fanden betyder det? Medfører begrebet cocktail, at bærret absolut skal være rødt? Det er da på ingen måde indlysende. Endnu engang ævl og bævl på dansk wikipedia. (Skrev 130.226.70.130 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)