Diskussion:Copa del Rey

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har prøvet at omskrive denne artikel da jeg mener at den er temmelig mangelfuld, og jeg har lånt lidt fra de spanske og engelske artikler om samme emne. Hvordan og hvor meget skal man angive vedrørende oversættelser og "lån" fra andre wiki'er?!?
Der mangler lidt kildeangivelse, skal se om jeg ikke kan finde noget.
Den oprindelige stub-tekst var følgende (måske ikke nødvendigt at gemme):
======
Copa del Rey, som på dansk betyder Den Kongelige Turnering, er navnet på den spanske pokalturnering i fodbold. Det er ikke som en liga, hvor det gælder om at samle point, men en knald eller fald turnering, hvor man møder et hold på hjemme- og udebane. Hold helt nede fra den tredjebedste spanske fodboldrække deltager i Copa del Rey. Jo højere en division man spiller i, jo senere kommer man ind i turneringen, så når hold fra den bedste række kommer ind, er der ganske få hold tilbage fra den tredjebedste række. Copa del rey var før den rigtige spanske liga, men så kom La primera division som er den de spiller i nu. Copa del rey er en turnering de små hold i SPANIEN oftest satser på, fordi de ikke har en chance i den rigtige liga, hold der oftest går efter denne titel er hold som Espanol, Getafe og Mallorca, de går efter denne titel fordi de ikke har har en chance for at vinde La primera division.

Det hold der har vundet turneringen flest gange er fc Barcelona, som har vundet den 24 gange.
======
--Miguelão 7. nov 2007, 15:39 (CET)

Det er super, at du vil påtage dig det arbejde! Rent formelt behøver du ikke angive, at teksten er oversat fra andre Wikipediaer, men det vil være rart, hvis du evt. kunne bemærke det i beskrivelsesfeltet. Det er ikke nødvendigt at gemme den oprindelige artikeltekst, da den altid er at finde i artikelhistorikken. --PhoenixV 7. nov 2007, 15:41 (CET)