Diskussion:Danske skovtræer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning med artiklen "Danske træer"[rediger kildetekst]

Jeg synes, det er en god idé, som det er foreslået i Danske træer, at sammenskrive de to artikler. Danske skovtræer er vel omtrent det samme som "danske træer", bortset fra at den sidstnævnte også indeholder have- og parktræer. --Weblars (diskussion) 16. jan 2013, 09:43 (CET)

Helt enig --Honymand (diskussion) 17. apr 2016, 19:56 (CEST)

Sammenskrivningsforslag: Danske skovtræer skrives ind i Danske træer

Har stået med {{SammenskrivesFra|Danske_skovtræer}} siden 10. januar 2013, nu bringes den også her. (Oprindelig foreslået af mig selv i øvrigt, men før jeg kendte til alle wiki's omfattende og indviklede procedurer) --Honymand (diskussion) 16. maj 2016, 17:06 (CEST)[svar]

Konklusion:
Jeg tillader mig at konkludere at Danske skovtræer skrives ind i Danske træer. Jeg skal nok gøre det, og det vil selvfølgelig blive med mere tekst fremfor bare en masse lister. --Honymand (diskussion) 30. maj 2016, 14:59 (CEST)[svar]