Diskussion:David McDowell Brown

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rumfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen og udbyggelsen af rumfartsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse stub på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Der er flere personer ved navn David Brown, bl.a. David Brown (producent). Derfor foreslår jeg at flytte denne artikel til David Brown (astronaut) og oprette en flertydig-side på opslaget David Brown. Nogen der har indvendinger?--Nikolaj 6. feb 2010, 19:57 (CET)

Hej Nikolaj, Det er min fejl jeg har oprettet en del astronaut artikler. Fordi de har været svære at finde når man skal bruge i en anden artikel har jeg døbt de fleste fornavn efternavn, ikke fornavn B. efternavn eller fornavn Børge efternavn fordi på den engelske er de navngivet på 10.000 forskellige måder. Men du har ret, hvis du har lige har tid til at vente på en kommentar fra Bruger:Necessary Evil har laver også mange rumfarts-artikler og han har en mening om alt :-) Zilotte 6. feb 2010, 20:40 (CET)
"Mening om alt" ? øøh, jeg ved ikke om artiklen skal hedde David McDowell Brown eller David Brown (astronaut). Vi plejer vel at tilføje et mellemnavn på da.wiki. --Med venlig hilsen Necessary Evil 7. feb 2010, 02:01 (CET)
Enig i David McDowell Brown - mening om alt var mest for sjov, men også for at sikre at vi ikke skulle lave det om to gange. - Zilotte 7. feb 2010, 12:12 (CET)