Diskussion:De Havilland Gipsy Moth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vedr. flytypens navn[rediger kildetekst]

Den korrekte ortografi af flytypens navn er med lille begyndelsesbogstav, altså de Havilland Gipsy Moth, men artikelnavnet bliver automatisk skrevet De Havilland Gipsy Moth - også efter at artiklen er flyttet til dens korrekte placering. - Sihu Shikoba 4. okt 2009, 16:35 (CEST)

Så må jeg foreslå dig at sætte {{flyt|foreslået navn}} øverst i artiklen.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 4. okt 2009, 16:38 (CEST)
Nå, nu fik jeg læst det ordentligt :-). Det kan der ikke gøres noget ved. Det er softwaren.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 4. okt 2009, 16:39 (CEST)
Ok, men hvis det er softwaren, hvorfor har artiklerne de Havilland Aircraft Company og de Havilland Mosquito så lille begyndelsesbogstav i deres artikelnavne? - Sihu Shikoba 10. okt 2009, 18:14 (CEST)
Det ser ud til, at der er en {{DISPLAYTITLE}} i toppen. Det må betyde, at det dur på den måde. Der lærte jeg også noget :-)
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. okt 2009, 20:24 (CEST)