Diskussion:Demokratisk Netværk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Samme som ved Venstreoppositionen i SUF / Der findes allerede en kort beskrivelse af fraktionen på SUF's side. Men jeg mener at det er vigtigt med en selvstændig side til at gå dybere ned i emnet. Det kan for udenforstående virke som et perifært emne, men hele konflikten, heriblandt DN, har haft stor betydning for venstrefløjen i Danmark (en almindelig googlesøgning på emnet burde vise det). Ikke mindst da den nuværende ledelse i Enhedslisten med folk som Johanne Schimdt-Nielse, Rosa Lund, Pernille Skipper, Nikolaj Villumsen osv. alle har været kraftigt indblandet i denne konflikt. Netop deres fløjs sejr i SUF, særligt omkring eksklusionssagerne og den efterfølge fraktionskamp, var med til at sikre dem den opbakning/fred i baglandet som de brugte til at nå deres topposter i Enhedslisten og dreje det i den nuværende mere moderate linje. Derfor fortjener aspekterne af disse konflikter i SUF en nærmere belysning end en kort benævnelse under SUF siden. (Skrev 77.215.190.33 (diskussion) 24. sep 2012, 14:52. Husk at signére dine indlæg.)

Et stort problem er at disse artikler hver især har én kilde - og begge disse kilder må betragtes som partsindlæg fra den ene side i konflikten. Hvis emnerne er relevante, må det formodes at den anden side også har skrevet noget, og det ville styrke argumentationen, hvis der endda var nogen udefra, som havde beskrevet sagen. Jeg vil opfordre dig til at sikre dig at du har en kopi af hver af artiklerne, så du kan arbejde videre på dem, når/hvis du finder disse afbalancerende kilder frem. --Palnatoke (diskussion) 24. sep 2012, 15:17 (CEST)

Jeg forstår godt din kritik og jeg har forsøgt at udbedre det på Venstreoppositionen i SUFs side. Problemet her i forhold til Demokratisk Netværk er at det er så længe siden, og en afsluttet sag, at mange af de ting der lå på nettet ikke længere findes. Således er både Demokratisk Netværks og VO's hjemmesider ikke længere eksisterende. Da mange af modstanderne af Demokratisk Netværk derudover påstod at gruppen blot var en forlængelse af Socialistisk Standpunkt så valgte de ofte ikke at referere til den, men blot omtale det hele som Socialistisk Standpunkt. Noget der ofte også blev gjort overfor hele SUF-afdelinger der kritisere ledelsen. Dette gør det også vanskeliggere at finde ting fra begge sider. Der findes dog en del mails om emnet fra SUF's interne maillister, men for det første ved jeg ikke hvordan jeg skulle kunne linke til dem, for det andet ved jeg ikke om jeg må da de ikke ellers er offentliggjorte. (Skrev 77.215.190.33 (diskussion) 25. sep 2012, 12:46. Husk at signére dine indlæg.)