Diskussion:Det norske kongehus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Den 8. juni har en anonym bruger (90.149.22.9) lavet hærværk på denne danske side samt på siden Det norske kongehuset på norsk (bokmål) wikipedia.

Brugeren kalder fejlagtigt kongens borgerlige datterdøtre for prinsesser, og vedkommende kalder (fejlagtigt) også kongens borgerlige søsterbørn for hertuger og hertuginder.

Kongens borgerlige datterdøtre har ganske vist arveret til de norske og britiske troner, men de er ikke prinsesser. Kongens borgerlige søsterbørn har ganske vist (en teoretisk) arveret til den britiske trone, men de er ikke hertuger og hertuginder. Amkaa 21. jul 2011, 19:52 (CEST)