Diskussion:Drag queen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Bapti slettede Image:La_Palma_drag_queen.jpg: copyvio;

-- CommonsTicker 19. mar 2008, 15:13 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Maxim slettede Image:La_Palma_drag_queen.jpg: Deleted because "In category [[:Category:Unknown as of 21 March 2008|Unknown as of 21 March 2008]]; no license/permission/source". using [[WP:TW|TW]];

-- CommonsTicker 29. mar 2008, 03:20 (CET)

Om sletninger af tekst[rediger kildetekst]

De følgende to indlæg er kopieret fra Brugerdiskussion:Zelrin.

Hej jeg er lidt i tvivl om, hvordan det faktisk fungerer med redigering af wiki-indhold. Så du må lige bære over med mig, hvis jeg retter min besked et forkert sted hen.

Jeg har forsøgt at lave ændringer til den nuværende side omkring draqqueens, og det bliver tilbagerullet med beskeden om, at jeg skal begrunde sletningen, så vidt jeg kan forstå.

Begrundelsen kommer her: Som siden fremstår nu, er den marginaliserende og problematisk på flere parametre. Først og fremmest er den nedværdigende i dens omtale af "marcher for homoseksuelle - såkaldte prides" og implicerer, at draqqueens skulle være en udtryksform der kalder på ekstra opmærksomhed givet at "formålet er at vække opsigt".

Derudover er det problematisk at knytte en specifik seksualitet til dragperformer, og det forstærker blot det allerede eksisterende stereotype billede, der eksisterer af homoseksuelle mænd. Det kan en offentlig tilgængelig informationsside som wikipedia gøre bedre.

For det trejde er transseksuelle terminologisk forkert, da transkønnede ikke er knyttet an til seksualitet, men er et kønsaspekt.

Sidst men ikke mindst er sætningen "en kvinde i virkeligheden" også problematisk, da det forudsætter en naturalistisk og essentialistisk forståelse af køn. Man kunne komme uden om dette ved et mindre marganaliserende sprogbrug. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 185.107.95.231 (diskussion • bidrag) 22. jun 2020, 21:41‎)

Hej anonyme bruger. Jeg kan svare på dit spørgsmål: Det rigtige sted at tage dette op er på sidens diskussionsside, dvs. Diskussion:Drag queen. Jeg vil kopiere dit og mit indlæg dertil. Jeg vil ikke forholde mig til dine forklaringer om artiklens indhold, men i almindelighed skal man i feltet "Opsummér redigering" lave en kort beskrivelse af, hvad man har ændret. Det er tilsyneladende fordi, du ikke har gjort det, at Zelrin rullede din ændring tilbage
overordnet set kan jeg se, at bemeldte artikel har i hvert fald ét stort problem: Der er ingen kilder. Der bør altid være kilder til udsagnene i artikler, ikke mindst hvis der er tale om udsagn, der er tvivlsomme eller omdiskuterede. Her bør det fremgå, hvorfra man har udsagnet, så interesserede læsere kan verificere udsagnene og søge yderligere informationer. Hvis du har mod på det, må du gerne prøve at at forbedre artiklen på det punkt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. jun 2020, 23:05 (CEST)