Diskussion:Dresscode

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg undrer mig over hvor du har dine oplysninger fra. Foruden at du definerer noget udfra hvad det ikke er, så nævner du ting, der er in i forskellige grupperinger i det almindelige danske samfund. Måske dine oplysninger passer på handelsrejsende, men så skriv hvor den dresscode kræves. Normalt er dresscode vel en positivliste????

Hvis du producerer artikler for antallets skyld, så må jeg bede om kvalitet fremfor kvantitet. Eller er jeg bare ved siden af ?? Jørgen 2. apr 2004 kl. 22:31 (CEST)

Nej Jørgen, det er ikke dig der er ved siden af ... men haabet har sin helt egen opfattelse af dette projekt, som ligger et godt stykke fra de fælles udviklede definitioner, - (suk igen) vh Nico 2. apr 2004 kl. 23:27 (CEST)

Det er ikke mig som har lavet alle de under lødigedige og fejlagtige artikler fra Lexopen.

Haabet 3. apr 2004 kl. 05:44 (CEST)~~

Jeg fandt dreskoden og så at det var intersant hvordan man udelukkede mange supkulter i samfundet.


Eeeehhh - lexopen har vel ikke selv lavet artiklen i dit navn?? Jørgen 3. apr 2004 kl. 10:24 (CEST)


Jeg har aldrig søgt på lexopen, men da jeg ville gå i byen så slog jeg op på nettet og fant et ord som jeg ikke Kendte. Haabet 3. apr 2004 kl. 16:27 (CEST)~


Til haabet: Jeg må sige at dine bemærkninger her matcher dine artikler. Og det er ikke høfligt at slette andres indlæg i en diskussion. Kunne jeg overtale dig til at sætte dit navn under dine indlæg? Jørgen 3. apr 2004 kl. 14:18 (CEST)


Jeg hviste ikke at jeg havde slettet noget

Haabet 3. apr 2004 kl. 16:27 (CEST)



Er der nogen der orker at få denne artikel til at ligne noget, eller skal vi bare slette den? Jeg stemmer for en sletning -- Bruger:Wegge 15. apr 2005 kl. 16:58 (CEST)

Slet den bare. Der er ingen henvisninger til artiklen, og hvis de problematiske dele blev fjernet, ville der ikke være meget andet end et ordbogsopslag tilbage. --Rune Magnussen 15. apr 2005 kl. 17:39 (CEST)

Jeg har tilladt mig, at skrive artiklen om. Jeg syntes som sådan, at emnet dresscode fortjener en plads. --KimAndersen 19. jun 2005 kl. 12:08 (CEST)



Stavning: dresscode eller dress code[rediger kildetekst]

En anonym bidragyder 81.7.172.43 skriver i ledsageteksten til denne redigering at Dress Code er to ord, og det har vedkommende jo ret i; men det artiklen handler om staves på dansk ifølge Retskrivningsordbogen dresscode. -- Mvh PHansen 19. apr 2010, 17:20 (CEST)