Diskussion:El Niño

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dette minder lidt om copyvio, se engang DMI. --Leo Laursen 29. aug 2006 kl. 19:16 (CEST)

Jeg sammenlignede lige dato'er; DMI har vist taget deres herfra. --Leo Laursen 29. aug 2006 kl. 19:20 (CEST)
Læste det første indlæg, sammenlignede og slettede artiklen. Efterfølgende læste jeg andet indlæg og min forbindelse gik ned i et par minutter. Men siden er nu gendannet.
En helt anden ting er, at jeg finder det tvivlsomt, at en statsinstitution glemmer at skrive kilde. Finder det mere sandsynligt, at DMI's artikel er oprettet før Wikipedias og der retteligt er tale om, at artiklen er kopieret til Wikipedia. --|EPO| 29. aug 2006 kl. 19:28 (CEST)
På startsiden står der, først publiceret i 1997, så du har ret. --Leo Laursen 29. aug 2006 kl. 19:32 (CEST)
Denne artikel blev oprettet 18/2-03 af Jan Pedersen med angivelse af Lexopen som kilde. Imidlertid eksisterer der ingen artikel her om dette emne. Således taler dette også for, at lovovertrædelsen er at finde her. --|EPO| 29. aug 2006 kl. 19:34 (CEST)
Jeg fandt teksten fra Lexopen, se Google cache, så Jan Pedersen har været i god tro. --Leo Laursen 29. aug 2006 kl. 19:44 (CEST)