Diskussion:Farum Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Meget imponerende opstilling af mange aspekter ved Farum kommune, men det undrer mig, at der slet ikke findes en side om Farum? - normalt er kommunebeskrivelser noget tøre i det - hvorimod bybeskrivelsen kan blomstre, så jeg vil foreslå, at det spændende - og det, der handler om Farum By flyttes til en artikel om Farum. Så meget desto mere som Farum kommune er en saga blot om kort tid, hvor den jo opsluges af den nye Furesø kommune. --hansjorn 28. jul 2005 kl. 08:06 (CEST)

Tak for de pæne ord og forslaget. Nu er opsluges vist POV - jeg foretrækker at sige, at Værløse Kommune indlemmes i Farum :-). Nå, der skal ganske rigtigt ske noget med beskrivelserne i forbindelse med strukturreformen, men jeg har indtil videre valgt at placere beskrivelsen under Farum Kommune i stedet for under Farum (by), fordi kommunen er så ekstremt lille, at der er næsten er sammenfald mellem de to ting, og det virker lidt kunstigt at skille det ad, så længe kommunen eksisterer.
Se også det følgende. --Sir48 (Thyge) 28. jul 2005 kl. 12:36 (CEST)
Jeg har nu lavet en redir fra Farum til kommunen, så folk ikke tror, at der ikke er noget om Farum på Wikipedia. Men jeg vil alligevel mene, at Farum (by) altid vil bestå, mens kommuner kan forgå - f.eks. havde Lille Værløse 750 års jubilæum fornylig, og det ændres ikke af, at vi skal indkorporeres i Farum ;-) - desuden har I da en størrelse, der vil noget sammen med to bydele, der også bør have sin egen side med tiden. Kommuner kan fsv. godt være portaler til disse bydele, men .. en Furesø Kommune vil blive meget omfangsrig, hvis revl og krat skal med.--hansjorn 28. jul 2005 kl. 13:54 (CEST)

Forslag til forbedring[rediger kildetekst]

Jeg har arbejdet en del med denne artikel, som er blevet ganske lang, selvom der også er henvisninger til specialartikler omkring naturparken og kommunens historie. Ligeledes er der specialartikler om geografiske forhold samt om Brixtofte-sagen.

Det kunne være interessant at høre kritik og forbedringsforslag til artiklen. Jeg forestiller mig, at der derefter kunne laves en "kommune-skabelon" efter samme model, som der nu er lavet en skabelon for lande.

Kritiser og foreslå venligst alt muligt omkring:

  • disposition
  • illustrationer
  • henvisninger
  • tekst

osv. osv. --Sir48 (Thyge) 28. jul 2005 kl. 12:36 (CEST)