Diskussion:Farveblindhed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dette indlæg giver efter min bedste overbevisning ingen mening, men bør slettes.

Artiklen var blevet vandaliseret af en hærværksmand; jeg har gendannet den oprindelige artikel. Se i øvrigt Hjælp:Genetablering. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. jun 2005 kl. 16:20 (CEST)

Rød/grøn-farveblindhed[rediger kildetekst]

I artiklen skrives der, rød/grøn-farveblindhed er mest almindeligt. I afsnittet "Typer af arveligt nedsat farvesyn" kan jeg så se, at der er forskel på om man er rød- eller grønsvaget. Jeg ved ikke meget om emnet, men hvis nogen kunne forklare forskellene, ville det da være relevant i et encyklopædi at forklare, hvad disse forskelle betyder? --92.243.251.196 13. jun 2015, 00:42 (CEST)