Diskussion:Feminisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor bliver artiklens neutralitet gang på gang bestridt med en henvisning til en diskussionsside. Enten må man fremføre hvorfor man mener at artiklen kan bestrides eller blot anerkende den. (Skrev 83.94.218.226 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Måske fordi der er ikke oplyst anerkendte kilder til udsagnene (se den øverste besked i artiklen). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. okt 2007, 20:24 (CEST)
Måske fordi det virkelig er noget vås der er skrevet på den her side. Når jeg finder tid til det, vil jeg oversætte den svenske side, da den har noget på sig, i stedet for den danske, som sgu' er helt på vildspor. Halfdan (Skrev 95.209.243.67 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvad menes der med F i billedteksten. Og er et billede af wrestling overhovedet passende for en artikel om feminisme??? --90.185.253.42 10. maj 2009, 21:15 (CEST)[svar]