Diskussion:Fight Club (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det ikke en spoilor? Selvom Tyler og fortælleren er bedste venner ved han dog ikke rigtigt, hvad der foregår, og da han prøver at finde ud af det, er der ikke nogen, der vil fortælle det. Han finder dog efterhånden ud af at han lider af personlighedsspaltning og han faktisk selv er Tyler Durden.

Til ukendt: Jo, det er præcis en spoiler, og det er også derfor at der er indsat en advarsel, lidt længere oppe i teksten. --Anjoe (Anders) 3. mar 2006 kl. 13:11 (CET)


Jeg synes det kunne være interessant, om artiklen blev udbygget med et underafsnit omhandlende de mange forskellige fortolkninger, der kan pålægges filmen. (Skrev 80.164.49.199 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du er meget velkommen til at skrive, hvis du har kendskab til det :-) - Nico 28. okt 2007, 12:00 (CET)

Er sætningen "I dag betragtes filmen af mange som en af de mest betydningsfulde film for unge mænd" fra sektionen "Reaktioner" ikke domineret af væselord? Da der ikke er en kilde til citatet, bør det fjernes? (Skrev Aparthia (diskussion • bidrag) 18. jun 2010, 14:06. Husk at signere dine indlæg.)

Helt enig - det er hermed fjernet. --Arne (Amjaabc) 18. jun 2010, 22:59 (CEST)