Diskussion:Flyulykken på Kebnekaise 2012

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der er efter min mening for mange røde links og for mange 'kilde'-henvisninger til forskellige avisers hjemmesider.

At en avis har skrevet ét, er ikke nødvendigvis ensbetydende med begivenhedens sande forløb.

--79.138.164.26 20. mar 2012, 15:05 (CET)

Er, der bestemte, passager i artiklen som du mener er, forkerte? Mvh. Trade (diskussion) 20. mar 2012, 15:06 (CET)
Til IP 79.138.164.26: Du har ganske ret i at aviser ikke kritikløst kan tages for formidlere af sandheden. Undertiden kan de dog være eneste tilgængelige kilde, og da er en bred dækning at foretrække frem for en ensidig. Har du selv bedre kilder der kan underbygge eller uddybe artiklen er du meget velkommen til at præsentere disse; det vil være meget velkomment at få en bredere base af information til oplysningerne i artiklen. Med hensyn til de røde links er vi delvist enige; det er begrædeligt at dansk Wikipedia endnu ikke har fået skrevet de pågældende artikler, men de røde links tjener netop til at gøre opmærksom på at her er en mangel, som nogen med fordel kan rette op på. Desto flere røde links der peger på en given artikel, desto højere optræder den også på ønskelisten. Var det eventuelt en opgave du selv kunne have lyst til at bidrage til? Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 20. mar 2012, 15:14 (CET)