Diskussion:Flyvemaskine

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

udvidet flyvemaskinens "ræsonområde" - Nyt ord i dansk (0 hits i Google). Jeg kan end ikke gætte hvilket udenlandsk ord der ligger bagved.

Sebastjan 22. nov. 2003 kl. 13:15 (CET)


Nå-da - ja, jeg kan bestemt ikke udelukket at jeg ved et mentalt trafikuheld har fået "gensplejset" to (eller flere) andre ord, men på den anden side har jeg da hørt det brugt i talesproget. Nuvel - skal prompte rette det til "praktiske anvendelsesområde", hr. overlærer ;-)

Peo 22. nov 2003 kl. 13:32 (CET)

Jeg vil foreslå, at denne artikel bliver flyttet fra Flyvemaskine til Fly, da dette er det mest udbredte ord. --Maitch 10. feb 2006 kl. 23:44 (CET)

Til gengæld er det flertydigt. --Palnatoke 10. feb 2006 kl. 23:53 (CET)

Ja, men selv hvis vi beholder artiklen her, vil jeg mene, at der skal laves en {{redirflertydig}}, og så er det jo ligegyldigt. --Maitch 20. feb 2006 kl. 13:56 (CET)

Jacob Ellehammer[rediger kildetekst]

Det var måske på sin plads i den danske udgave at nævne, at Jacob Ellehammer regnes for den første europæer er fløj.--Lcl 31. aug 2006 kl. 10:04 (CEST)

Transportfly?[rediger kildetekst]

Hvad skyldes det at f.eks. passagerfly er en kategori under flytype, men transportfly ikke er? --David Munch (diskussion) 6. maj 2015, 21:27 (CEST)[svar]