Diskussion:Forførelse

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen indeholder meget mere tekst end man kan se. Her er et lille uddrag:

"# REDIRECT forførelse { {sammenskrivesTil|Forførelse} } Evnen til at forføre andre. Helt fra Plato's tid, og frem har der været folk som ønskede at blive bedre til at forføre. Nogle har været født med evner eller lært dem naturlige igennem deres omgivelser. Andre har misset mulighed efter mulighed, pga. manglede evner.

Normalt når man taler om forførelse handler det om overtagelse til sex. Dog kan man også kalde det at blive forført til ægteskab, da det handler om en person af et køn overtaler/forføre en person af en andet køn, til en handling. ..."

Er der en administrator, der vil flytte teksten (så kan man rette videre i den efter behov på det nye sted)?--MGA73 18. aug 2008, 20:45 (CEST)

Har selv flyttet teksten (der behøver nemlig ikke være en adm, der gør det - bare man husker at give besked om flytningen efterfølgende) --MGA73 24. aug 2008, 14:05 (CEST)

Sletningsforslag: Forførelse

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen om Forførelse - nærmere bestemt et afsnit i artiklen - blev markeret med "notabilitet" den 21. januar 2012 af Maunus. Lad os tage diskussionen her. Pugilist 28. feb 2012, 17:09 (CET)

  •  Flyt - Skabelonen må antages at være indsat alene for afsnittet om The Game. The Game er en bog skrevet af amerikaneren Ross Jeffries. Jeg er enig i, at afsnittet virker noget malplaceret i artiklen, men da der findes fine artikler om både bog og forfatter på andre wiki'er (se engelsk wiki om Ross Jeffries og The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists), så er det vel mere et spørgsmål om at flytte afsnittet over i enten Ross Jeffries eller The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists. Pugilist 28. feb 2012, 20:56 (CET)
  • Slet - Efter min opfattelse er artiklen underlødig i enhver henseende. --Rmir2 (diskussion) 2. mar 2012, 17:56 (CET)
  • Delvis Slet - Bogen er notabel, men det pågældende afsnit fremstår uencyklopædisk. Dette mener jeg bør fjernes fra artiklen. --|EPO| COM: 13. mar 2012, 15:20 (CET)
  • Slet - Jeg, må erklære mig enig i artiklens dårlige kvalitet. Trade (diskussion) 22. mar 2012, 10:50 (CET)
  • Forførelse er notabelt nok, hvilket fremgår af interwikilinks. Begrebet har både kulturelle og juridiske betydninger. Men det ringe afsnit om The Game hører ikke til her og bør enten flyttes ( Flyt ) eller slettes ( Slet). --KLN (diskussion) 22. mar 2012, 10:58 (CET)
Konklusion:
Der er ikke fuld opbakning til at slette hele artiklen, men der er enighed om at det pågældende afsnit ikke er særligt godt. Imidlertid har en bruger allerede fjernet afsnittet fra artiklen, inden konklusionen. --|EPO| COM: 26. mar 2012, 20:18 (CEST)
  •  Kommentar - Ups. Jeg havde fuldstændigt overset at sletningsforslaget gik på afsnittet om The Game, som jeg fjernede, primært af samme årsag som nævnes i de ovenstående kommentarer. Meget pardon. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2012, 09:22 (CEST)