Diskussion:Franske koloniimperium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Franske koloniimperium er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Franske koloniimperium: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Lovende artikel[rediger kildetekst]

Jeg har valgt at afvise kandidaturet til LA. Artiklen har på nuværende tidspunkt kun fire referencer, som desuden har nogle udfærdige af slagsen. Indholdet er fint, men kunne godt blive udvidet (udover referencerne) med tekst. Af disse grunde har jeg valgt at afvist kandidaturet til LA. --Morten1997 (diskussion) 22. feb 2014, 23:57 (CET)