Diskussion:Fraser-øen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Wiki'er. Jeg kan ikke finde ud af at bidrage med billeder. Jeg har på PDFnet nogle flotte billeder fra Fraser Island, bl.a. en saltvandssø. De ligger her : http://www.pdfnet.dk/default2.asp?betaler=54 bedste hilsener Tommy

Hej igen-igen. Som man nu kan se på Fraser Island-siden har jeg nu lagt et link ind, men det vil da være flottere med billeder direkte ved artiklen. Jeg prøver og prøver, men jeg kan simpelt hen ikke finde ud af at lægge billeder op til artiklen. Kan man kun bidrage med billeder, hvis de ligger på ens egen PC? Den reagerer ikke, når jeg prøver at uploade en fil direkte fra PDFnet til Wiki? Håber, at nogen vil hjælpe engang. bedste hilsener Tommy --PDFnet 12. mar 2006 kl. 12:31 (CET)

Nej - du skal lige ha' dem omkring din egen maskine -- vh. Nico 12. mar 2006 kl. 12:36 (CET)
Jeg har nu lagt billedet af ferskvandssøen (ikke saltvand!) på Commons, se artiklens henvisning til galleriet der. --Sir48 (Thyge) 12. mar 2006 kl. 13:48 (CET)

Fint, fint - jeg synes bare ikke linket virker. Commons har ikke nogen side ved det navn, påstås det ? --PDFnet 12. mar 2006 kl. 13:53 (CET)

Jeg har fixet linket til at pege på kategorien, som indeholder en masse billeder. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 12. mar 2006 kl. 13:59 (CET)