Diskussion:Frederik Barfod

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billede forestiller ikke Frederik Barfod[rediger kildetekst]

Bruger:Poul Steen anfører i histrikken at billedet er forkert og ikke forestiller Frederik Barfod, men hans nevø, Hans Peter Barfod, Hospitalsforstander i Aalborg. --Savfisk (diskussion) 7. nov 2015, 19:26 (CET)

Jeg slog op i KBs Portrætregistrant, og det er rigtigt at portrættet der findes under Hans Peter Barfod (H.P. Barfod). Vi havde heldigvis et andet billede på Commons af Frederik Barfod. Jeg er ikke helt sikker på hvordan forvekslingen rent teknisk kunne ske på Commons, men rent motivmæssigt er det forståeligt. Ifølge Portrætregistranten fandtes der tilsyneladende en mængde Barfod'er, alle født og aktive i nogenlunde samme tidsperiode, og som aldredes og klædte sig ret ens (fuldskæg, kalot, briller). Jeg har i hvert fald svært ved kende forskel på dem. Godt arbejde af Poul Steen at gøre opmærksom på fejltagelsen. --Saddhiyama (diskussion) 8. nov 2015, 16:29 (CET)
Jeg ser tilfældigvis, at billedet stadig er det forkerte, som forestiller Hospitalsforstander Hans Peter Barfod, og ikke Frederik Barfod som anført! --Poul Steen 4. maj 2018, 11:20 (CET)[svar]
Jeg har slettet henvisningen til billedet på Wikidata. Samtidig har jeg rettet på de andre (tyske, norske og svenske) Wikipedia-versioner, hvor det også var i brug. Vh. SorenRK (diskussion) 4. maj 2018, 11:38 (CEST)[svar]