Diskussion:Fundamentalisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


"skriftkloge"[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke lade være med at tænke på Jesus, som diskutere med de skriftkloge i biblen. Det vil sige at de "skriftkloge" er fundamentalister.85.218.184.179 7. dec 2012, 11:57 (CET)

Der står (eller stod, før jeg slettede det) under afsnittet “vurdering”, at Jesus var stærkt kritisk overfor GT's gyldighed og sandhed. Dette virker dog ikke helt rigtigt, da Jesus citerer Skriften med ordene “Gud har jo sagt” og “Moses har jo sagt”. Desuden siger han jo, at ikke en eneste tøddel af Loven skal falde væk før dommedag. AdamTjørnebjerg (diskussion) 21. feb 2019, 19:52 (CET)