Diskussion:G-punkt (kønsorgan)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.



Er nedenstående sætninger taget fra artiklen relevante? Så vidt jeg har forstået, bør artikler være så neutrale som muligt, hvilket jeg ikke synes omtalte sætninger er.

"Til de kvinder, der endnu ikke har fundet deres G-punkt, vil jeg blot opfordre til ikke at give op.

Kom i hu de viise ord: Vejen er alt, målet intet!"

Hvis der er et par stykker som mener det samme som mig, så sletter vi det.

Mvh

Emilio

Ja, de er da vældig relevante, og jeg er helt enig i deres indhold, men de hører ikke til i denne sammenhæng. --Palnatoke 26. okt 2004 kl. 21:18 (CEST)


Angående påstanden om at mænd har et G-punkt i anus, bør de som påstår det måske henvise til evt. forklaringer ( Hvis der findes nogle artikler om det ) på hvorfor evolution skulle have frembragt noget sådant. Påstanden virker umiddelbart meget i modstrid med evolutionens væsen. KG 2007 12:40 ( CEST )

Jeg er såmænd enig, derfor rettede jeg sætningen "Hvad man imidlertid regner for at være sikkert er, at manden i anus også har et g-punkt." til den mere neutale der nu står nævnt. Men måske ville det være bedre at kræve en kilde, og slette den helt hvis der ikke kommer en kilde inden for en fastsat tid?DennisHansen 2. jun 2007, 13:41 (CEST)

Punkt 4 på billedet henviser til urinrøret - og ikke, som der stod skrevet, til G-punktet. Det er værd at overvej, at G-punktet ikke er en velidentificeret anatomisk struktur, findes ikke i anerkendte anatomiske værker, det er derfor grund til at hævde, at "G-punktet" i høje grad er spekulationer og førstehåndsforskning. DennisHansen 27. jun 2007, 13:14 (CEST)