Diskussion:Galakserotation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklens indledning[rediger kildetekst]

Til John.St : Kunne du ikke ved lejlighed lave en kort indledning i retning af:

Galakserotation er ... eller
Med galakserotation forstås almindeligvis det fænomen at ...

eller hvad der nu passer bedst.
Det er det skiltet {{QA-intro}} drejer sig om: altså at man i de første par linjer af et opslag får en idé om hvad det drejer sig om. At det så kan blive indviklet længere nede er en anden sag
Med __TOC__ kan man placere en menu hvor man vil. Med __NOTOC__ bliver der slet ikke nogen menu (Se evt. Magic_words_between_double_underscores) -- Mvh PHansen 30. maj 2008, 10:10 (CEST)[svar]

Kommer, vent - jeg har netop lavet en mikroskopisk indledning. John.St 30. maj 2008, 10:58 (CEST)[svar]
Jeg har lavet en indledning til det jeg tror artiklen handler om, resten af artiklen forstår jeg ikke så meget at, men så vidt jeg ved er det kun spiralgalakser der roterer. Zilotte 7. sep 2008, 14:45 (CEST)