Diskussion:Golden Globe for bedste instruktør

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det kors ikke lidt uheldigt valgt; det kunne ikke være en liste over at de var døde, posthum tildeling måske - men nej, læste teksten foroven bagefter ;) Men jeg vil stadig gerne vide hvad Ben Affleck's § betyder. TherasTaneel (diskussion) 7. sep 2013, 19:23 (CEST)

Det kan der være noget om. Det er kopieret ind fra den engelske (amerikanske) side, hvor der er lidt anden tradition. Du skal være velkommen til at vælge en anden markør. Pugilist (diskussion) 8. sep 2013, 20:11 (CEST)
Forstår jeg "indicates Golden Globe Award-winning direction that was not nominated for an Academy Award." rigtigt som, vedkommende har vundet - men ikke nomineret? hvad er det for nogen tøjlesløse optøjer... TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2013, 20:44 (CEST)
"Golden Globe Award-winning direction that was not nominated for an Academy Award" er udtryk for, at vinderen af Golden Globe for bedste instruktør ikke var nomineret til "den anden" filmpris, nemlig en Oscar. En Academy Award er det, der på dansk hedder en Oscar. Pugilist (diskussion) 8. sep 2013, 20:55 (CEST)
Aha tak, går ud fra at de af historiske årsager, eller måske mere praktiske har forbindelse med hinanden; hmm - siden 1944 åbenbart. TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2013, 21:02 (CEST)