Diskussion:Gothic metal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Gothic metal er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Gothic metal har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 47, 2017.

Huskeliste for Gothic metal: rediger · historik · overvåg · opdater
  • For mange røde wikilinks
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Underlige ord[rediger kildetekst]

Noget der undrede mig: "Doom metals tidlige pionerer som Paradise Lost og My Dying Bride er for alvor blevet bragt op af grupper som Artrosis" - hvordan bringer man en pioner op? --Lhademmor 23. jul 2008, 02:05 (CEST)

Du har ret de er inspireret af dem --Christian89 23. jul 2008, 14:51 (CEST)

Røde links[rediger kildetekst]

jeg er gået igang med noget af en opgave, nemlig at lave små stubartikler til ALLE de røde links, og nu hvor jeg har tilintetgjort alle de røde i Egenskaber og indholdsfortegnelsen ser artiklen faktisk meget bedre ud og virker mere fyldestgørende. Tænkte blot på om det er et krav at alle links uden undtagelser skal være blå før den er klar til at blive nomineret GA? --Dooba 20. feb 2010, 18:35 (CET)

Nej, det er bestemt ikke et 'krav' (de fleste af os følger cirka denne tankegang). --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 20. feb 2010, 18:58 (CET)