Diskussion:Hans Engell

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Godt nok varer julen til påske[rediger kildetekst]

Men jeg vil alligevel mene at der er noget galt i flg. udsagn - som står at læse i artiklen:

>Natten til den 20. februar 1997 kører Engell galt på Helsingørmotorvejen med en alkoholpromille på 1,37 efter en julefrokost i den konservative Folketingsgruppe.<

--John Peters 15. nov 2007, 11:55 (CET)

http://www.metroxpress.dk/dk/article/2007/09/07/07/4537-71/index.xml siger julefrokost, men andre steder siger bare frokost eller gruppemøde. At der kan være for travlt i december til at man kan nå julefrokosten inde jul, er ikke usædvanligt. --Palnatoke 15. nov 2007, 12:05 (CET)

Ægtefællers notabilitet[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at der i artiklen er linket til Pernille Kongsø og Annette Engell. Førstnævnte er kun linket fra denne side, mens sidstnævnte også er linket fra 2001. Har de to andet claim to fame end at (have) være(t) gift med Hans Engell? Hvis ikke, bør linkene fjernes. For som Toxophilus skriver her, bliver man jo som bekendt ikke selv notabel kun af at have en relation til en notabel person. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. aug. 2022, 15:29 (CEST)[svar]

Det er vist tvivlsom, om de er notable, så jeg tror godt vi kan slette de to links. De kan jo altid genindsættes, hvis det bliver nødvendigt.

Mvh. Toxophilus (diskussion) 28. aug. 2022, 13:36 (CEST)[svar]