Diskussion:Havelåge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Havelåge

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg foreslår hermed siden Havelåge, som pt er en redirect, slettet.

  1. Jeg har flyttet den oprindelige "Havelåge" til Havelåge (bordfodbold). Hvis der er en primærbetydning, må det vel være den som vender ud til vejen?
  2. Jeg har også oprettet en Havelåge (flertydig), hvor der også henvises til den tredje mulige betydning (nummertegn).
  • Slet Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. aug 2014, 09:48 (CEST)
  •  Kommentar Bør den ikke i stedet være redirect til Havelåge (flertydig)? Derudover, så mener jeg at Havelåge (bordfodbold) bør indskrives i artiklen om bordfodbold, da det ikke umiddelbart virker til at kunne en særligt omfattende artikel. Hovedbetydningen af havelåge, må være den der findes du til en vej eller fortov. Toxophilus (diskussion) 9. sep 2014, 08:47 (CEST)
  •  Kommentar Jeg har ændret Havelåge til at pege på flertydig artikel i første omgang. Så er der plads at skrive en Havelåge-artikel. Reelt er en sletning vel ikke nødvendig for at opnår målet at Havelåge skal være den låge som venter imod vej eller gade. --Steen Th (diskussion) 13. nov 2014, 16:35 (CET)
Konklusion:
Havelåge henviser til en flertydigside, hvis der er konsensus om at en artikel om havelåger kan stå alene kan den oprettes. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 17. nov 2014, 12:09 (CET)