Diskussion:Hewlett-Packard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Blokering af IP-adresser i Billund Kommune[rediger kildetekst]

En person ændrede teksten på siden, og skrev i eksterne links at "HP står for hestepik". Jeg kender denne person og støtter selvfølgelig ikke denne handling. Jeg kan dog ikke se nogen grund til at blokere alle IP-adresser i Billund Kommune. Jeg synes det er latterligt, da det kun er EN ENKELT PERSON, der har ændret det. Jeg synes at denne blokering skal ophøre straks, og kun gælde den pågældene person, der ændrede teksten(Skrev DaneOfScandinavy (diskussion • bidrag) 24. nov 2011, 09:05‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Den ip-adresse du snakker er ikke blevet blokeret, så man kan stadig redigere fra den. Det var bare en advarsel jeg satte på om at den slags redigeringer ikke er tilladte på wikipedia. Mvh. Trade 24. nov 2011, 09:17 (CET)
Bortset fra det, så kan det jo godt være at DaneOfScandinavy kender denne ene person. Det gør vi andre ikke. Vi kan blot konstatere at Billund Kommune ikke er ret god til at holde styr på brugerne af kommunens net. --Palnatoke 24. nov 2011, 09:20 (CET)