Diskussion:Hitman: Blood Money

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

På den eng.wiki er Hitman blevet tildelt genren en:Stealth-based game. Direkte oversat giver det jo ikke så meget mening. Jeg har ikke så meget erfaring med wikipedia endnu, men har oversat genren til snigespil. Er det så iorden bare at oprette en ny kategori (kunne ikke finde nogen henvisninger i hjælpen mht kategorier)--joc 17. jul 2006 kl. 14:32 (CEST)

Snydesektion[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet sektionen omkring "snyd", da jeg ikke mener det har nogen som helst encyklopædisk relevans. Hvis folk ønsker at snyde kan de gå ind på websites, der specialiserer sig for dét. --Christian (apoltix) 4. sep 2007, 19:12 (CEST)