Diskussion:Holbækmotorvejen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes den polske og den nederlandske version er langt bedre hvad angår lay-out, hvad synes I?--Lcl 22. mar 2008, 20:44 (CET)

Helt enig. Brugen af tabeller synes jeg virker noget overdrevet. I forbindelse med en diskussion på Landsbybrønden forsøgte jeg at kontakte brugeren, men vedkommende har altså ikke deltaget i diskussionen. --|EPO| 22. mar 2008, 20:54 (CET)
Måske nogen vil gi en hånd med at oversætte: en:Wikipedia:Autobahn infobox template--Lcl 22. mar 2008, 21:16 (CET)
Det er mig som har oprettet tabellerne for at vise historien og fremtiden på en overskulig måde.
(Motorvejene blev jo bygget i etaper over mange år ca 57 år og med diveres problemer på den enkelte etaper tilfølge).
Jeg er uenig med at der er for mange tabeller, den polske og den nederlandske version har en flot afkørelser tabel, men mangler historien og fremtiden tabellerne.
Personligt syntes jeg at der er alt for mange sider herinde der er "rodet" og mangler tabel opsætninger. bare mit besyv Michael123456 22. mar 2008, 22:00 (CET)
Du skal naturligvis have lov til at have din mening, men jeg er personligt af den opfattelse, at Wikipedias artikler primært bør bestå af skrevne tekstafsnit. Finder brugen af tabeller til at "fortælle" særdeles uencyklopædisk. Således fastholder jeg fortsat de synspunkter jeg har givet udtryk for på Landsbybrønden. --|EPO| 22. mar 2008, 22:09 (CET)
Enig med EPO historien og fremtiden kan jo fint stå i artikelteksten. Som det er nu, er det også uoverskueligt at rette i teksten for mange - stik imod grundtanken i Wiki - bare min mening.--Lcl 22. mar 2008, 22:12 (CET)