Diskussion:Horats

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklen bør tilføjes dele af den storartede engelske artikel. Kan det ikke gøres mekanisk? 77.215.143.98 14. feb 2012, 12:04 (CET)

Formentlig ikke hvis teksten skal oversættes korrekt. --|EPO| COM: 14. feb 2012, 12:10 (CET)

Det kunne jo gøres senere. Andre artikler er da elendigt oversat. 77.215.143.98 5. mar 2012, 06:23 (CET)

At der er fejl ét sted er ikke ensbetydende med at det er hverken tilladeligt eller ønskeligt et andet. Den generelle politik er at maskinoversættelser er mere til besvær end gavn, hvorfor de frabedes. Derimod, hvis nogen har tid og energi til at oversætte en god tekst fra et andet sprog hilses dét arbejde vældigt velkomment. --Medic (Lindblad) (diskussion) 5. mar 2012, 06:38 (CET)