Diskussion:Hund

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nationalhund[rediger kildetekst]

Har Danmark en hunderace som regnes som Danmarks nationalhund? I såfal hvilken hund er det? Tbjornstad 26. aug 2006 kl. 16:11 (CEST)

Er pluto ikke en blodhund?(Skrev 83.136.94.214 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Godt spørgsmål - i en:Pluto (Disney) omtales at han begyndte sin karriere som blodhund, men man kan vist roligt konstatere at han ikke er tæt på racestandarden. --Palnatoke 17. dec 2007, 14:18 (CET)

Beskyttelse[rediger kildetekst]

Hejsa! Næsten alle redigeringer på denne side er desværre hærværk. Jeg vil derfor gerne bede om beskyttelse af denne side. De allerbedste hilsener fra   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 24. jul 2017, 16:34 (CEST)

Jeg har semibeskyttet den i seks måneder.
- Sarrus (db) d. 25. jul 2017, 18:52 (CEST)