Diskussion:Johanne Schmidt-Nielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Huskeliste for Johanne Schmidt-Nielsen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Kunne godt bruge noget mere baggrund - hvis det er relevant
  • Mangler noget mere om folketingsvalg og evt. valgkamp
  • Rod i teksten: "...rådhuset. [9] på [10] 30. oktober 2007...","...samfundet. [12] på [10] Dagen..."


Tidligere diskussioner: Diskussion:Johanne Schmidt-Nielsen/Arkiv 1

"Absolut flertal"[rediger kildetekst]

Det hedder pt (28/2 10) "valgt ind i partiets hovedbestyrelse og forretningsudvalg med 147 stemmer – hvilket var mere end nogen anden kandidat fik.[1] Hun blev genvalgt til posten i 2007, hvor hun ligeledes fik et absolut flertal." At dømme efter hvad der står her, og i kildehenvisningen, er der ikke tale om absolut flertal (dvs at man alene har over halvdelen af stemmerne i en afstemning - ikke blot at man er den der fik det højeste stemmetal). Findes der belæg for at underbygge dette? Larsrindsig 28. feb 2010, 20:41 (CET)

Nej, det bør nok ændres. Da jeg skrev det tænkte jeg bare at hun absolut fik flere stemmer end alle andre. Kringlet sprog, ja. ---Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 28. feb 2010, 21:58 (CET)

Jeg har fjernet omtalen af hendes optræden i Detektor. Dels er rettelsen meget farvet grænsende til at overdrive, dels er episoden ikke af encyklopædisk betydning. At hun er kommet til at rode lidt med tallene interesseret næppe nogen om et par dage. Hvis nogen synes at oplysningen er af encycklopædisk værdi synes jeg at den skal præsenteres i et neutralt sprog, Wikipedia skal ikke være platform for politisk mudderkastning. --Madglad (diskussion) 14. nov 2012, 21:51 (CET)