Diskussion:Køge Bugt Motorvejen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Motorvejen røg i mosen[rediger kildetekst]

Jeg anfægter hverken artiklen eller kilden, at motorvejen røg i mosen. Men efter at have læst kilden er jeg ikke blevet klogere på, hvilken mose, der er tale om. Hvis man ikke kan identificere mosen, mener jeg, at afsnittet bør fjernes, da man reelt set ikke ved, hvad det handler om. --|EPO| 22. mar 2008, 21:06 (CET)

Jeg har kikket i Kraks Kortet over København og omegn og der fremgår det heller ikke hvilken mose der skulle være tale om. Nord for Mosede Landevej omkring motorvejen findes der dels et beboelsesområde og dels et industri/erhvervsområde ved navn Ventrupparken. Der findes ganske vist en lille mose i området ved navn Rørmosen, men den ligger et stykke sydøst for opkørsel 29. Kan det tænkes at Rørmosen var langt større end idag, da motervejen blev anlagt? Eller er der i virkeligheden tale om den meget større Karlstrup Mose, som ligger nogle kilometer sydligere end den nævnte lokalitet.85.83.104.177 2. jan 2009, 11:16 (CET)

"Mellem Motorring 4 og Greve N er der nu som det første sted i Danmark ti spor."[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne anfægte at der reelt er tale om 10-sporet motorvej på det angivne stykke. Efter at have set nærmere på luftfoto af strækningen, vil jeg mene at mindst ét spor i én af retningerne er et afkørselsspor. Det vil nok komme an på en nærmere diskussion af hvordan man definerer antal spor på en motorvej. Her mener jeg ikke at man kan medregne afkørselsspor.

I øvrigt er der henvist til kilde #2, men linket i kilden virker ikke længere.

Jeg foreslår at denne del af artiklen fjernes. --Mads Nielsen 185.107.12.54 5. maj 2016, 14:59 (CEST)[svar]