Diskussion:KMD

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Oplysning eller ros[rediger kildetekst]

Virker lidt som om indlægget er skrevet af folk med tilknytning til virksomheden. FX et afsnit som : KMD har i mere end 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden. Der mangler omtale af den megen kritik KMD er genstand for. Mogelbjerg (diskussion) 15. nov 2016, 06:41 (CET)

Ser frem til din opdatering af artiklen med kritikken og de kilder der nu er på den Mogelbjerg. På forhånd tak. Mvh. Vrenak (diskussion) 19. nov 2016, 11:43 (CET)
Må erklære mig enig med @Mogelbjerg:, synes det er {{pov}}, specielt hæfter jeg mig ved formuleringer som
  • "har i mere end 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund"
  • "har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden"
  • "over 400 it-systemer, der understøtter Velfærdsdanmark og følger danskerne gennem hele livet"
--Honymand (diskussion) 25. jan 2017, 19:02 (CET)