Diskussion:Kalejdoskop

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dnne sammenskrevne artikel erstatter helt artiklen "Kaleidoskop", der snarest bør slettes.Harlekin96 29. nov 2009, 12:58 (CET)

For det første omhandler artiklen Kaleidoskop noget andet, så du mener formentlig Kaleidoskop (legetøj). For det andet skal den slags gøres ved flytning, så historikken bevares (af hensyn til licensbetingelserne for wikipedia). Fremgangsmåden er altså, at man flytter artiklen til det nye navn (derved oprettes automatisk en omdirigering), og derefter foretager man eventuelle rettelser i den. --Sir48 (Thyge) 29. nov 2009, 13:41 (CET)
Jeg tror Kaleidoskop (legetøj) blev oprettet ved en fejl, idet Kalejdoskop eksisterede i forvejen; så hvis ikke Kaleidoskop (legetøj) generer nogen voldsomt, kan den vel blot forblive en omdirigering.
Man kan undgå den slags fejloprettelser ved forskellige små forundersøgelser:
-- Mvh PHansen 29. nov 2009, 14:27 (CET)

Jeg har tilladt mig at sløjfe referencen til de gamle grækere. Det må vist være en skrøne, at de kendte til kalejdoskoper, eftersom vist hverken glas eller spejle af god kvalitet fandtes dengang. I alt fald har jeg ikke kunnet finde autoritativ litteratur, der understøtter denne påstand (selv om den er med i den engelske wikipedia-arytikel om emnet. Venlig hilsen.87.54.18.7 30. nov 2009, 12:25 (CET)