Diskussion:Kaskelothval

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kære Malene, - Vi plejer vist at følge de engelske konventioner: at kursivere titler på bøger og tidsskrifter (med andre ord: selvstændige udgivelser), medens en tidsskriftartikel sættes i citationstegn.

Hilsen, Sebastjan

PS. Tak for dit initiativ med H.C. Andersens portræt!


Høh det er nok ved at være noget tid siden jeg skrev speciale, litteraturhenvisningsreglerne ligger vist ikke på første hylde for hende her, men nu skulle det vist være ok :-)

Jeg har fået svar med hensyn til et portræt. Men det var nu et temmelig kryptisk svar, så jeg tror lige jeg må sende en mail til, før jeg tør bruge et online billede.

Malene 5. Jun 2003 kl.14:20 (CEST)