Diskussion:Kegle (jonglering)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det mest elementære mønster af keglejonglering er som med bolde, cascade.

Artiklen har en del engelske begreber, der står uoversat, men her virker det ikke til at være tilfældet. Derfor undrer stavningen af cascade mig lidt, da det normalt staves kaskade på dansk, jf. RO. Det kan imidlertid godt være, at det i den specielle sammenhæng normalt staves anderledes, så jeg har ikke ændret det.--Heelgrasper 7. jan 2006 kl. 02:04 (CET)

Jeg er faktisk meget i tvivl om lige netop cascade mod kaskade, da meget jonglering foregår sammen med mange forskellige nationaliteter, bliver sproget og udtrykkende tit internationaliseret. For mig som jonglør lyder det underligt at sige kaskade, og "på fire" i stedet for "four count" men jeg vil prøve at skrive danske ord ind i artiklen med engelsk i parantes.
Det mest elementære mønster af keglejonglering er som med bolde, kaskade (en.: cascade). --Opspin 8. jan 2006 kl. 09:58 (CET)
Og så døde Firefox selvfølgelig lige midt under redigeringen :( --Opspin 8. jan 2006 kl. 10:09 (CET)

Ental/Flertal?[rediger kildetekst]

Skal Jongleringskegler være under ental eller flertal man bruger som regel tre eller flere, men man kan også sagtens bruge en, hvad er skik på wikipedia? --Opspin 8. jan 2006 kl. 10:14 (CET)

Det fik jeg vist lige svaret på selv Wikipedia:Navngivning --Opspin 8. jan 2006 kl. 10:38 (CET)