Diskussion:Kill Bill Vol. 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Kill Bill)
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det ville være hensigtsmæssigt at lave kun én artikel om Kill Bill - om både vol. 1 og 2, da de to film hænger meget sammen. Så vidt jeg ved var de også oprindeligt tænkt som én film, men blev opdelt på grund af filmens længde. Det kræver dog lidt arbejde, da der så skal tilføjes noget til denne artikel om vol. 2. Hvis nogen har lyst, er det jo bare at gå igang... --Malou 10. jun 2006 kl. 16:44 (CEST)

Dette er ordnet nu. Jeg planlægger at skrive resumé til Kill Bill: Volume 2 når jeg engang har tid. Det vil dog ikke gøre noget, hvis en anden gjorde det :) ... --apoltix 21. jul 2006 kl. 19:00 (CEST)

Er dette ikke forkert "Til allersidst venter det endelige opgør med bossen, Bill.". Mig bekendt er der ikke noget direkte opgør med Bill i første film. (93.163.62.50 22. mar 2009, 13:38 (CET))